img21

Logistiek

“Welk model geeft ons meer comfort om ons personeel te verlonen?” Valory ontwikkelde een nieuw model om de besluitvorming over belonen te verbeteren.

img21

E-Commerce

“Hoe veel flexkrachten hebben wij nodig tijdens vraagschommelingen?” Valory implementeerde algoritmes om de vraag beter te voorspellen en dit te vertalen naar de besluitvorming over de vereiste (flex)krachten per functie.

img21

Telecom/ Diensten

“Met welk model kunnen we onze top performers in de organisatie herkennen en behouden?” Valory ontwikkelde een recruitment model om de productiviteit te maximaliseren.

 

img21

Supermarktketen

“Hoe kunnen we onze klanten beter van dienst zijn door market-basket analyses toe te passen?” Valory ontwikkelde modellen om patronen te herkennen in de data, producten te bundelen en individuele aanbiedingen te doen op het aankoopmoment.

img21

Verzekeraar

“In welke klanten moet ik mijn marketingbudget investeren?” Valory ontwikkelde een nieuw denkmodel om loyale klanten te herkennen en op individueel niveau het maximale rendement te realiseren.

img21

Internationale filmproducent

“Welke films zullen er in welk land succesvol zijn?” Wij ontwikkelden een nieuw voorspelmodel dat rekening houdt met consumentenvoorkeuren om filmsucces op lokaal niveau te voorspellen. Dit leidde tot een 12,6% nauwkeurige forecasting en significante kostenbesparingen.

 

img21

Online Retail

“Op welk tijdstip kunnen we een aankoop verwachten?” Wij ontwikkelden voor een grote online retailer een schaalbaar en accuraat voorspellingsmodel om per type consument te bepalen wanneer een vervolgaankoop kon worden verwacht.

img21

Bank

“Welke financiële gebeurtenis heeft effect op mijn aandeel?” Wij ontwikkelden een algoritme dat de besluitvorming over de aandelenkoers verbeterd op basis van financiële nieuwsberichten.

img21

Openbaar Vervoer

“Custom support bij vertraging” Wij ontwikkelden met smart-card data individueel route-advies bij actuele vertraging gebaseerd op huidige locatie, eindbestemming, verwacht gedrag van andere reizigers en beschikbare capaciteit in het netwerk.

img21

Supply Chain

“Welke producten zijn gefraudeerd?” Wij ontwikkelden een algoritme om documentfraude binnen de supply chain op te sporen op basis van importdata. Hiermee worden significante kostenbesparing gerealiseerd vergeleken met traditionele methoden.

img21

Logistiek

“Welke klant moet vanaf welke voorraadlocatie worden bediend?” Wij ontwikkelden een algoritme om de besluitvorming over voorraden en transportkosten te optimaliseren.

img21

Ook geïnteresseerd?

Maak een afspraak

Contact