Werkwijze

Wij hebben tientallen wetenschappelijke modellen op de plank liggen die we kunnen vertalen naar computer algoritmes, zodat uw organisatie nog beter kan presteren en innoveren. Een overzicht van deze modellen kunt u vinden in de Menukaart Algoritmes

Wij vertalen en finetunen deze modellen op uw data, zodat u hieruit de juiste informatie kunt halen om de besluitvorming te verbeteren. 

 

Aanpak 

Onze aanpak is gericht op transparantie, coaching, snelheid, co-creatie en de juiste balans tussen intuïtie en rationele analyse ondersteund door computer algoritmes. Wij blijven niet hangen in wetenschappelijke theorieën en creëren met een hands-on aanpak snel waarde voor uw bedrijfsvoering. 

 

In bovenstaande figuur is onze aanpak in grote lijnen verdeeld in twee fases. In de rode fases ontwikkelen wij een custom algoritme dat aantoonbaar economische waarde oplevert voor uw onderneming (proof of concept). In de blauwe fase doen wij een aantal pilots om de nieuwe werkwijze te integreren in de besluitvorming en ontwikkelen wij een interface om de implementatie gebruiksvriendelijk te laten verlopen. 

De output van het gehele proces is een nieuw business model voor de organisatie of een procesverbetering. 

 

 Bekijk meer cases 
Geef mij meer informatie